Over ons

Bij W.H. Boer Betimmeringen kunt u terecht voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle interieurbouw werkzaamheden in en om uw huis/pand.

W.H Boer Betimmeringen is opgericht door W.H. Boer, een rasechte professionele vakman met ruim 18 jaar ervaring welke gespecialiseerd is op het gebied van interieurbouw in de meest uitgebreide vorm.

Interieurbouw is voor Wim een pure passie, heeft een uitgebreide ervaring & werkt met materialen van de hoogste kwaliteit en dat alles uiteraard tegen scherpe prijzen.

Als eigenaar van W.H. Boer Betimmeringen is Wim in staat om u snel een helder beeld te geven van de gewenste interieur mogelijkheden. U kunt hierbij breed denken; voorbeelden zijn een maatkeuken, een inbouwkast, een zolderbetimmering, een badkamermeubel en zelfs de complete inrichting van een woning of  bedrijfspand.

Om zorg te dragen voor het vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden, werkt Wim samen met collega's die deskundig zijn in andere vakgebieden. Te denken valt aan elektriciens, stukadoors en loodgieters.

''Ik vertrouw erop dat deze website u een duidelijk beeld geeft van de werkzaamheden in mijn vakgebied. Bekijk uw mogelijkheden en / of vraag geheel vrijblijvend om advies.

Met vriendelijk groet,''

Wim Boer

Interesse?
neem contact op!

Klik hier

© 2023 W.H. Boer Betimmeringen