Werkwijze

Efficiëntie en flexibiliteit zijn de kenmerken van W.H Boer Betimmeringen

Projecten worden gerealiseerd in samenwerking met de architect/ontwerper of direct met u als de opdrachtgever. In alle gevallen geldt dat het verloop van uw project op de voet gevolgd wordt, van plan tot opleveren, waardoor op eventuele veranderingen direct ingesprongen kan worden.
U heeft één aanspreekpunt en de verantwoording van W.H Boer Betimmeringen is dat uw verbouwing op de manier wordt uitgevoerd zoals u dat wenst.

Het verbouwen van een bedrijfspand zoals o.a. een kantoor is altijd een race tegen de klok. Hoe eerder de (her)opening hoe beter. W.H. Boer Betimmeringen heeft enorm veel ervaringen opgedaan met de verbouwingen in deze sector en kent de prioriteiten en de praktische aspecten die specifiek zijn voor deze branche, zoals sfeerbepaling, keuze van materialen, de optimale inrichting en dat er professioneel, efficiënt en met plezier kan worden gewerkt.

W. H Boer Betimmeringen is al jaren gespecialiseerd in algehele verbouwingen van woningen en bedrijfspanden waaronder het plaatsen en verbouwen van interieur, zoals o.a.: keukens, gastenruimtes, badkamermeubels en nog veel meer. Zij zijn kort gezegd uw ideale partner voor al uw interieurbouw en onderhoud van uw woning en/of pand! Door de jarenlange ervaring en kennis van allerlei verschillende zaken kan W.H. Boer Betimmeringen u altijd op de juiste manier helpen en ondersteunen. W.H. Boer Betimmeringen werkt met de nieuwste machines om uw verbouwing zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

W.H. Boer Betimmeringen werkt voor particulieren en bedrijven en hebben ruime ervaring, met een breed scala aan werkzaamheden, zoals o.a.:

  • Ruime kennis en ervaring in diverse disciplines binnen dit vakgebied.
  • Tijdens de werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt
  • U wordt geadviseerd, geïnformeerd en begeleid, van begin tot eind.
  • Uitstekende verhouding van prijs/kwaliteit.
  • Uitsluitend vakkrachten en hoogwaardige materialen.
  • De werkzaamheden worden als het mogelijk is aaneensluitend afgemaakt.

 

Is uw belangstelling gewekt, en wilt u weten wat W.H. Boer Betimmeringen voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om uw ideeën/wensen voor te leggen. 

Vaak zal dit leiden tot een eerste afspraak, waar u met W.H. Boer Betimmeringen van gedachten kunt wisselen over uw wensen en wordt u geadviseerd over de verschillende mogelijkheden.
Na dit gesprek volgt de ontwerpfase, waarin wordt geprobeerd uw wensen zo goed en mooi mogelijk in te passen. Daarna volgt een tweede gesprek waarin de tekeningen worden doorgenomen en nog eventuele wijzigingen kunnen worden aangebracht. 

Tevens wordt de materiaalkeuze besproken met behulp van voorbeelden, zodat het voor u meer inzichtelijk wordt. Hierna wordt er een definitieve tekening en offerte voor u opgesteld.

Wanneer u akkoord gaat, wordt het werk ingepland en het project van A tot Z verzorgt. W.H. Boer Betimmeringen staat garant voor een goede nazorg. 

 

 

Interesse?
neem contact op!

Klik hier

© 2023 W.H. Boer Betimmeringen